BURKENT'İN FİDAN DİKİM PROJELERİ SÜRÜYOR

Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji San. Tic. A.Ş. (BURKENT)'in verimli toprakları yönlendirerek dolgusunu sağladığı alanlara fidan dikimi sürüyor.

Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji San. Tic. A.Ş. (BURKENT)'in verimli toprakları yönlendirerek dolgusunu sağladığı alanlara fidan dikimi sürüyor.

Son olarak Mudanya'ya bağlı Hasköy'de doldurularak rehabilitasyonu sağlanan alana 60 adet incir, 30 adet ceviz, 5 adet kiraz ve 3 adet dut fidanı dikildi.

Fidan dikimine, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zehra Sönmez, Burkent Genel Müdürü Mustafa Karakoç, Sağlık Müdürlüğü adına Yüce Orhan, Mmg (mimar mühendisler grubu) başkanı Rasim Serim ve üyeleri ile Burkent çalışanları katıldı.

Başkan Vekili Zehra Sönmez fidan dikimi sonrası yaptığı açıklamada “13 bölgede yapılan dolgu çalışması ile Bursa gibi 1. derece tarım bölgesi olan şehrimizde, çıkan verimli toprağın atık olmasını engelleyerek doğada işlevini devam ettirmek gibi önemli bir çalışma gerçekleştirildi. Bu proje Türkiye'de ilk olup emeği geçen, Valimize, Belediye Başkanımıza, İl Sağlık Müdürümüze, İl Tarım Müdürümüze, Burkent çalışanlarına ve ayrıca Mimar Mühendisler grubu üyelerine de verdiği katkından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Burkent Genel Müdürü Mustafa Karakoç da bu çalışmalara öncülük yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve çalışma arkadaşları ile Burkent personeline teşekkür etti.

  • Tüm hakları saklıdır. © 2024
  • www.burkent.com.tr
bursa reklam ajansı,bursa site,bursa web sitesi,bursa e-ticaret,bursa grafik tasarım